11 Kg sølvblank havørred fra fantastiske Karup Å!

Fantastiske Karup å!

Havde fisket et par smukke stræk af AHSF vand af på denne fugtige og lune sommernat, og var til sidst endt oppe ved Sdr. Resen Konsortiet.
Disse 2 foreninger råder over mit absolutte favoritvand ved Karup å, hvor man finder en sjælden kombination af smuk natur, klasse fiskeri og lavt fisketryk 🙂

Da jeg kom forbi en rigtig god standplads, blev “Blæksprutten” fjernet resolut fra åens overflade, og en meget hård fight kunne tage sin begyndelse. Jeg vidste fra starten, at dette var en af de rigtigt gode fisk, så jeg tog mig god tid og pressede fisken så godt jeg kunne med min trofaste enhåndsstang. Fisken tog korte bestemte udløb, men gik ellers bare tungt og dybt og slæbte mig rundt i mørket langs åen.

Efter ca. et kvarters tovtrækkeri var vi endt 50 meter længere nede af åen, og nu var fisken klar til nettet. Og sikke et dyr! 11,0 kg og 92 cm, Karup å er verdensklasse!!! Stor tak til Bruno Broberg for bismervægt assistance og Søren Borg Nielsen for fotos. Fortsat knæk og bræk 🙂

MVH Allan Nørskov Johansen

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.