Christian -Ny Mand På Siden!

Hej derude allesammen.

Jeg er ny mand her hos Gone-Fishing crewet, og vil i denne sammenhæng fortælle lidt om mig selv.

Inden der går for meget tosset lystfisker i den, vil jeg lige fortælle lidt om mig selv:

 • Mit navn er Christian Moesgaard
 • Jeg er 23 år gammel
 • Bor i Århus(Åbyhøj) med min overbærende kæreste
 • Har fisket siden jeg var 6-8 år gammel tror jeg
 • Er kystflue fisker
 • En sjælden gang imellem Bombarda-Drengimage

Nå, nok om mig. Hvad kan lige præcis jeg bidrage med til denne side? Det var et spørgsmål jeg tænkte over i mange timer inden jeg takkede ja til tilbuddet om at komme med på bloggen. For det første, så tror jeg at jeg er lige så skør i bolden med fiskeri som alle jer bag skærmen også er! Jeg har læst, set, fulgt samtlige danske og enkelte udenlandske blogs om fiskeri længe, samtidig elsker jeg at dele ud af mine erfaringer, og hjælper gerne nye folk ind i gamet. Har tidligere skrevet lidt for Seatrout Mariager, og nu har jeg så fået chancen for at kunne skrive på “min egen” blog, uden filter, uden retten, og bedst af alt, jeg kan gøre det som jeg ønsker!

image

Og nu til det vigtigste, Mit Grej, som jeg elsker mere end noget andet, undtagelsesvis er nok min kæreste.

Fluesetup:

 • Orvis Helios 9′ Tipflex #6
 • Lamson Waterworks Vanquish 5.6
 • Rio Dart Wf7F – Rio Outbound Short Wf6F/I
 • C&F Flueæske
 • Steen Ulnits Triangle Tray linekurv

Bombardasetup

 • Shimano Aernos 8-32g eller Shimano Speedmaster 4-14g
 • Shimano Stradic 2500 med bagbremse
 • Sufix Ultracast

Min beklædning kommer jeg ikke ind på, da jeg bevidst har valgt ikke at gå i alt muligt fancy, da jeg hellere vil bruge pengene på grej, men måske det kommer i fremtiden.

Mit fiskeri, uha, det kan fylde mange sider, men prøver at gøre det kort. Jeg startede som lystfisker med en gammel stang i en lille å nær mit barndomshjem, her var der en milliard bækørreder fra 10 til 35 cm, her gik jeg mine spæde lystfiskerskridt, kun med en krog og en orm, og lod det drive. Senere hen, kom put&take fiskeriet, her brugte jeg en del år, og forfinede mine teknikker, bla. Med fluestangen. Så kom kysten, for ca 2 år siden begyndte mit kystfiskeri, har lært rigtig meget, samtidig med at jeg har læst en masse for at sætte mig ind i vores prestige fyldte havørreder. Mit fiskeri foregår 19 ud af 20 gange i Mariager Fjord, ind imellem bliver det en tur i putten med drengene eller hvis det er det tætteste som jeg er på ved weekend ophold eller lignende.

image

Jeg kommer afsted, gennemsnitligt, 1-2 gange om ugen, hvis jeg kan få lov af min overbærende kæreste, som heldigvis nærmest altid sender mig afsted.

Nå, det var lidt om mig, håber at i tager godt imod mig.

Her har i et billede af min PR, 4,3 kg og 73 cm

image

Knæk&Bræk derude – Christian Moesgaard

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.