Horn og sølvtøj i Mariager Fjord

Efter et stykke tid uden tid til at fiske havde jeg sat min fiskemakker Tony i stævne ved Mariager fjord.

Han tog tidligt afsted og gav det et godt forsøg. Da jeg kører med Mariager, melder Tony at der har været et par havørreder på de pladser han havde besøgt. Vi aftalte at tage til en plads, som før har vidst sig at kunne give fisk.

Vi var begge bevæbnede med vores fluestænger. Vi valgte at sætte en Brenda variant og Regnbuesvinet på forfanget i jagten på havørrederne.

Den første halve time skete der ikke det vilde. Vejret var også meget omskifteligt. Det ene tidspunkt sol og vindstille, men pludseligt blæste det op og haglede. Vi holdt en kort pause og gik derefter lidt længere ned af kysten.

Der får Tony hurtigt hug af en pæn havørred omkring målet, som ryger ud igen. Jeg går lige bagefter og har også fisk på kort efter. Det er dog en ørred under de 30 cm, som hurtigt bliver afkroget i vandet.

20150529_103334960_iOS

Derefter havde vi rigtigt godt fiskeri. Vi havde utroligt mange hug på dagen. Fiskene var ret drilske, men med varieret indtagning fik vi godt gang i havørrederne. Der var også hornfisk i mellem havørredfangsterne, så der var action konstant på pladsen.

Tony får kroget en fisk omkring målet igen og mens han fighter fisken får jeg også hug. Super fedt med dobbelthug, som man kan se nedenunder. Efter vi fik fiskene ind og fik dem afkroget fiskede vi videre på pladsen, som bare kogte nu.

20150529_100509080_iOS

Kort tid efter får jeg et rigtigt godt hug. Jeg kan mærke det er en tungere fisk end de tidligere fangster på dagen. Vi kan hurtigt se det er en fin havørred. Det er dejligt at få nogle fisk, der bukker stængerne 🙂

Jeg kan kort efter afkroge en havørred på 46 cm. med de flotteste prikker på siden. Havørrederne i Mariager fjord, kan bare være gudesmukke, som du kan se på billedet herunder.

Havørred Mariager Fjord

Vi havde  den næste times tid godt med hug fra både havørred og hornfisk. Det begyndte at tordne helt vildt, så vi stoppede fiskeriet og drog hjemover. Alt i alt en dag med fisk på alle pladser, der blev besøgt.

 

Knæk og bræk

Tony og Heinrik

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.