Gonefishing til Ørreddage 2015

Så var det endnu en gang blevet tid til Ørreddage omkring Mors.

Vi skulle stille samme hold som sidste år: Lasse, Martin, Peter og Heinrik. Sidste år blev det til en 7. plads i konkurrencen, så vi skulle se om vi igen kunne finde en fisk, der kunne få en af os på podiet.

Vi skulle starte fiskeriet omkring 6 tiden lørdag morgen og så bare give den gas derfra.

Vi mødtes på pladsen med morgenbrød og vendte mod kysten. Vejret var ekstremt godt til kystfiskeri og vi var de eneste på pladsen. Det kunne jo ikke blive bedre. Det blev til nogle nap og mindre fisk. Vi havde alle haft hug og fisk på ved vores morgenplads, men vi valgte alligevel at smutte videre da det døde ud.

Første dag kroger vi flere mindre fisk omkring og under målet. De store udebliver dog.

 

Dagen efter prøver vi nogle nye pladser, som før har givet fisk.

Her er vi også alene på pladsen og det kan jo ikke blive bedre. Vi fisker med blink, bombarda, woblere og fluer, så der bliver virkeligt forsøgt en masse. Vi deler os godt op, så vi får fisket en masse vand af.

Efter et stykke tid får Martin en fisk omkring målet på fluen og så er vi i gang. Den bliver hurtigt sat ud igen og vi fisker videre.

Jeg går længere hen af strækningen, hvor jeg får hug i 3. kast. Det er dog en undermåler og bliver afkroget i vandet. Jeg får en mere på samme størrelse og en del hug.

Lasse har fået en lige over mål, da jeg går tilbage. Martin havde også kroget en god fisk på godt kiloet, så nu havde vi endeligt fundet nogle fisk med størrelse på.

DSC03016

Vi går videre langs kysten og Lasse, som går forrest har fat i en fisk igen. Denne gang kan vi hurtigt se det ikke er endnu en undermåler 🙂

Fisken er også omkring kiloet og sølvblank. Samtlige fisk blev taget tæt på land. På de fleste pladser stod vi helt på land og fiskede. Det er super spændende at se fiskene følge efter helt på det lave vand.

DSC03021

Fiskeriet stilner hen og vi kører lidt længere hen af kysten… DER finder vi fiskene. Vi får alle løbende hug på pladsen og skiftes lidt til at trække i nogle fine fisk. Martin tager to gode fisk kort tid efter vi er startet. Alle fiskene var i rigtig god stand og enten flotte sølvblanke eller i den typiske fjorddragt.

DSC03032

Jeg finder et lille stykke tid efter en stime med nogle gode fisk i. Der er næsten følgere og hug i hvert kast og fiskeriet går bare amok!
Jeg får et par fisk omkring målet helt med inde. Jeg mister desværre også en rigtig fin fisk da den skulle kanes på land. Det er jo også charmen ved fiskeri, nogle gange vinder du.. andre gange gør du ikke.

Klokken kommer dog tættere og tættere på indvejning og vi bliver nødt til at stoppe fiskeriet. Lasse kommer i et raskt tempo ned mod mig med to fine havørreder i hånden. I aller sidste kast får jeg kroget en fin havørred. Vi har ikke tid til den store fight, så bremsen er sat hårdt og fighten bliver overstået på rekord tid. Jeg får fisken op og får den aflivet og vi skynder os til indvejningen.

Vores fisk er fra 1kg til 1.26 og det er desværre ikke nok til at få en præmie, men vi har haft en rigtig fed tur og noget rigtigt godt fiskeri.

DSC03038

Vi ser meget frem til at deltage næste år igen!

Stillingen blev som følger:

  1. Susanne Worm – 2555 g og 58 cm
  2. Niels Kongerslev – 1750 g og 54 cm
  3. Jesper Nyby – 1520 g og 50 cm
  4. Jørgen Dahlgaard – 1510 g og 56 cm
  5. John Svenningsen – 1505 g og 51,5 cm
  6. Niels J. Kristensen – 1500 g og 51,5 cm
  7. Mikael Pedersen – 1460 g og 52 cm
  8. Thomas Overgaard – 1455 g og 48,5 cm
  9. Jesper Mortensen – 1365 g og 51 cm
  10. Kenneth Svenningsen – 1345 g og 51,5 cm

 

DSC03040

Knæk og bræk

Heinrik, Martin, Peter og Lasse

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.