Sej eventyr i Romsdalfjorden Part 2

Et par dage er gået siden første indlæg og der er kommet lidt mere at skrive om.

Vi har fået 9 forskellige arter i alt i løbet af 2 dages fiskeri. Største sej omkring 7 kg. Torsk omkring 5kg og andre rigtigt fine fisk.

DSC02560

Lidt forskellige arter i spanden..

Vi har ledt efter stimer af sild og fisket koncentreret omkring det. Sejene står som regel midt i vandet og kan lokkes med Jigs specielt og der er torsk og mange andre arter, der er koncentreret på bunden.

Vi fiskede blandt andet også efter sild og derefter dumpede dem ned på bunden for at få større fisk til at nappe i dem. Det var der held med flere gange 🙂

Speedjigging er klart den sjoveste metode til at få sejene op på finnerne. Du spinner utroligt hurtigt og holder nogle korte stop.
Sejen tager så jiggen med ekstremt høj fart! Der er ekstremt meget kraft i hugget og du får virkeligt testet grejet på de store sej. Vi har nederst i artiklen vedhæftet en video med et par af de sej vi fangede på speedjigging.

DSC02565

Romsdal fjorden er bare et ekstremt fedt sted at fiske. Der er ekstremt mange arter man kan fange. Der er også god mulighed for at fange nogle rekordfisk i fjorden.

Man kan heller ikke beklage sig over scenen, man står i mens man prøver at fange et bæst af den ene eller anden slags.

DSC02526

Vi har fået fisket en del i vores lejede båd, som har gjort det rigtigt godt på fjorden. Båden er en Rana 17 fods med en Suzuki 20hk motor. Et godt sæt, som både er stabilt og til at komme til for penge.

DSC02505

Vejret bliver lidt hårdere de næste par dage, men vi vil prøve at få så meget ud af vores fisketid, som muligt.

 

Knæk og bræk

Tommy og Heinrik

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.